Diensten

Incasso traject

Bij het incasseren van een geld vordering komt meer kijken dan wordt gedacht. Onze werkwijze is erop gericht om uw vordering te incasseren, zonder de relatie met uw debiteur onherstelbaar te verstoren. (lees verder ...)

Debiteuren beheer

Het is van essentiële belang voor u als ondernemer om een goed debiteuren beheer er op na te houden. Een goed debiteuren beheer is een van de belangrijkste peilers van uw bedrijfsvoering. (lees verder ...)

Faillissement's controle

Als ondernemer loopt u een steeds grotere kans dat u er vroeg of laat mee te maken krijgt: één van uw relaties betaalt niet meer en gaat failliet. De gevolgen kunnen sterk variëren. (lees verder ...)

Mediation

In het zakelijk verkeer komen conflicten regelmatig voor, hierop zit u als ondernemers niet op te wachten. Buiten dat het tijd, energie en geld kost heeft ICNed. hiervoor een passende alternatie gevonden. (lees verder ...)

Schuld hulp begeleiding

Na goede-kunnen er ook slechte tijden aanbreken. Voor een hoop ondernemers/particulieren is dit een nachtmerrie, omdat de schulden zouden kunnen oplopen, doordat de omzet daalt of dat debiteuren te laat betalen. (lees verder ...)

Juridisch advies

De overheid is voortdurend bezig om wetten en regels aan te passen. Als ondernemer heeft u daar dagelijks ondervinding van.
De groei van rechtsbijstand markt ligt veeleer in de juridisering van de maatschappij. In alle ontwikkelde samenlevingen wordt steeds meer gejuridiseerd - ook in Nederland. (lees verder ...)


 

© 2008- Incasso Collectief Nederland